Пригоди

На Миколаївщині односелець ледь не задушив стареньку, відібравши в неї 4000 гривень

Чоловіка затримали протягом кількох годин після повідомлення в поліцію

Цей материал також доступний

У Миколаївській області житель Первомайського району напав на свою односельчанку і відібрав у неї гроші, повідомляє Первомайський районний відділ поліції.

“У п’ятницю, 17 лютого, в Первомайський районний відділ поліції надійшло повідомлення про те, що на 79-річну жительку смт Підгородня Первомайського району скоїли напад. Поліцейські, які прибули на місце події, дізналися від потерпілої, що близько 14:00 в її будинок незаконно проник 66-річний односелець. У будинку чоловік почав душити жінку і наносити побої, після чого відібрав майже 4000 гривень заощаджень старенької і втік”, – сказано в повідомленні.

Правоохоронці протягом кількох годин встановили місцезнаходження зловмисника – чоловік пересувався на таксі. Нападника доставили до районного відділу поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. ст. 208 КПК України.

За процесуального керівництва Першотравневої окружної прокуратури слідчі повідомили затриманому про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 4 Закону про прокуратуру. 187 КК України “Розбій, вчинений в умовах воєнного стану”.

Санкцією статті передбачено покарання до п’ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Найближчим часом у суді вирішуватимуть питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button