Суспільство

Як обрати онлайн-школу для дистанційного навчання: поради, рекомендації

Більша частина сучасних школярів через воєнний час змушені навчатися в онлайн-форматі, тобто вдома. Спочатку карантин, а потім і військові дії на території України довели нам, що можна абсолютно спокійно здобути якісну освіту в онлайн-школі, зокрема й тим, хто хоче здобути українську освіту, перебуваючи за кордоном.

На що потрібно звернути увагу під час вибору онлайн-школи

Дистанційна школа, або онлайн-школа – це абсолютно новий вид освіти, і вона має бути максимально комфортною для вашої дитини як із психологічного, так і з педагогічного погляду. Є основні моменти, на які варто звернути увагу, обираючи школу для дистанційного навчання для вашої дитини:

  1. Організація освітнього процесу – гнучкість і формат навчання, можливість поглибленого вивчення предметів.

  2. Методична робота – системний підхід до навчання та його доступність, проблемно орієнтованість, індивідуальний підхід до учнів.

  3. Технічні можливості – зручна аналітика, доступність інтерфейсу, адаптація під усі платформи.

  4. Психологічний клімат – обов’язково звернути увагу на викладачів, чи є в онлайн-школі психолог і соціальна адаптація.

  5. Відгуки про школу – з ними краще ознайомитися заздалегідь, щоб розуміти, чого чекати від освітнього процесу.

Як проходить дистанційне навчання в онлайн-школі

Усі українські онлайн-школи працюють за одним загальним принципом – викладання в обов’язковому порядку предметів за програмою МОН України. Додатково є можливість займатися з учителем/репетитором з бажаних предметів. Уроки йдуть, як і в звичайній школі, по 40 хвилин, але у дві зміни – для зручності учнів, які навчаються за кордоном.

Дистанційна онлайн-школа 977 відповідає найвищим вимогам сучасного батька та враховує всі потреби сучасного учня. Діти в зручній і невимушеній формі навчання отримують усі необхідні знання, і для легшого засвоєння зможуть бути присутніми на різних розвивальних зустрічах від школи. Тут проводяться набори учнів 1-11 класів, є репетиторство, підготовка до ЗНО. Дистанційне навчання для початкових кла сів і старших класів проводиться у 2 зміни, щоб до освітнього процесу змогли долучитися й ті школярі, які живуть у країнах з іншим часовим поясом.

Батьки зможуть обрати будь-який із трьох пакетів навчання:

  • онлайн-учень

  • учень

  • екстерн.

Щоб отримати детальнішу інформацію про дистанційне навчання та ціни в онлайн-школі 977, відвідайте сайт або зателефонуйте менеджеру за номерами: +38 (080) 031-03-03, +38 (073) 331-90-75.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button