Суспільство

Чому в деяких районах Миколаєва немає вуличного освітлення, - пояснили в департаменті ЖКГ

Є поділ за типом ламп

Цей материал також доступний

Директор департаменту житлово-комунального господарства Миколаївської міськради Дмитро Бездольний на брифінгу розповів, чому в деяких районах міста відсутнє вуличне освітлення, – передають “НикВести”. За словами чиновника, наразі вуличне освітлення вмикають у ті частини міста, де вже відбулася заміна натрієвих ламп на LED.

“Зараз немає поділу на райони (де вмикають вуличне освітлення, – прим.). Є поділ на тип ламп. Наразі ввімкнено тільки LED лампи.

Мережі зовнішнього освітлення під’єднано також у районах. Якщо в конкретному районі планове відключення світла, то відповідно вуличне освітлення не горить. Якщо у вас у дворі є LED лампи, а світло не горить, то біля вашого будинку стоять звичайні лампи – відповідно, світло вмикатися не буде”, – процитувало Бездольного видання.

Бездольний також зазначив, що цього року міська влада планує продовжити заміну вуличного освітлення зі звичайних натрієвих ламп на LED-лампи.

Нагадаємо, що в Миколаєві з 30 січня частково відновили роботу вуличного освітлення. Влада міста пропонує вмикати вуличні ліхтарі з LED-освітленням за графіком.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button