Пригоди

Затримали ексначальника митного поста, який отримав хабар за експорт зерна, - Арахмія

"З'явився покидьок, який думає, що може організувати собі на цьому схему"

Цей материал також доступний

На хабарі затримали колишнього начальника митного посту “Чорноморськ-порт”, який вимагав та отримав неправомірну вигоду за безперешкодний експорт зерна та видачу сертифікатів, – повідомив Давид Арахамія:

“Наш Антикорупційний Рейд пішов по тилах митниці. Кілька годин тому ДБР за процесуального керівництва Офісу Генпрокурора взяло колишнього начальника митного посту “Чорноморськ-порт”, який вимагав та одержав неправомірну вигоду за безперешкодний експорт зерна та видачу сертифікатів.

І це в той час, як наш Президент, керівництво Офісу Глави держави, уряд і дипломати працюють над тим, щоб побудувати “зерновий коридор”. Наші військові його охороняють, бізнес бореться за кожен долар експортної виручки, і тут з’являється якийсь покидьок, який думає, що може організувати собі на цьому схему. І йому по барабану, що хтось у світі чекає на це зерно, що не так давно звільнили все керівництво митниці, що обшуки і підозри не злазять із новин. Людина взагалі не має ні страху, ні моральних принципів.

Дякую керівництву ДБР за те, що тримає такі справи на контролі. Сподіваємося в майбутньому бачити результати за всіма напрямами і на всіх рівнях. Так тримати!”, – написав Арахамія.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button