Пригоди

Миколаївські чиновники знову засекретили дані про свої зарплати

Відповіді на запити були ідентичними

Цей материал також доступний

У Миколаївській міській раді знову відмовилися надати інформацію про заробітну плату за грудень 2022 року державних службовців і комунальних підприємств, пояснивши це “обставинами непереборної сили”, що виникли через початок повномасштабної війни в Україні.

Про це йдеться у відповідях на інформаційні запити миколаївської журналістки Анастасії Михайлової, копію яких вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За її словами, вона отримала однакові відповіді на запити про надання інформації про заробітну плату від департаменту внутрішнього фінансового контролю та протидії корупції, департаменту житлово-комунального господарства, управління комунального майна, адміністрації Заводського району та комунального виробничого підприємства з організації харчування в навчальних закладах.

“Ось, тільки не списуй точнісінько”, – напевно, сказали один одному всі в Миколаївській міськраді і не показали мені зарплату держслужбовців і працівників комунальних підприємств за 2022 рік. Так я отримала кілька десятків однакових листів від різних міських департаментів, управлінь, адміністрацій і комунальних підприємств із поясненням “війна”. Мені”, – написала Анастасія Михайлова.

Варто зазначити, що в травні 2022 року в Миколаївській міській раді також відмовилися надати інформацію про заробітну плату міського голови та його заступників.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button