Суспільство

9 місяців були без світла: у трьох селах Галицинівської громади відновили електропостачання

Повідомив голова об'єднаної територіальної громади

Цей материал також доступний

Минулого тижня було відновлено електропостачання в селах Прибузьке, Українка та Степова Долина, що входять до складу Галицинівської об’єднаної територіальної громади. Про це в редакцію “Корабелов.Инфо” повідомив голова ОТГ Іван Назар. Голова сільради висловив подяку всім причетним до повернення світла в оселі місцевих жителів:

– 9 місяців там не було електрики. І ось тепер – радісна новина. Хочу подякувати всім, хто зробив свій внесок у спільну справу і допомагав працівникам “Миколаївобленерго”: це і місцеві мешканці, які допомагали натягувати дроти, і Сервісний Центр “Металург” Миколаївського глиноземного заводу, який допомагав також технікою, і депутати сільради, і голови Миколаївських районної та обласної військових адміністрацій, – каже Іван Назар.

Нагадаємо, у січні 2023 року повідомлялося:
У селі Прибузьке почали відновлювати електропостачання. ВІДЕО

“На момент деокупації Снігурівщини, 85 населених пунктів Миколаївщини були повністю знеструмлені внаслідок бойових дій. Титанічними зусиллями наших хлопців і колег з інших областей сьогодні ця цифра зменшилася до 13. Днями повернуто електропостачання до сіл Прибузьке, Українка, Степове та в селище Васильки. Заживлені також Горохівське, Садове, Євгенівка, Павлівка, Павло-Мар’янівка та Новопавлівське. Ми продовжуємо працювати, щоб повернути світло до кожного будинку”, – повідомили також у АТ “Миколаївобленерго” 3 лютого 2023 року.

Раніше ми писали:
Село Прибузьке Миколаївської області більш ніж наполовину знищено окупантами (відео)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button