Суспільство

З'єднає дві частини деокупованої громади: у Миколаївській області відновлюють міст

Повідомив командир мостової роти

Цей материал також доступний

У Миколаївській області військовослужбовці мостобудівних підрозділів станом на 5 лютого будують 42-метровий залізобетонний міст. Переправа має об’єднати дві частини деокупованої громади.

Про це повідомив командир мостової роти, капітан Євген Сугак на Facebook-сторінці Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України.

Мостовики станом на 5 лютого виконують забивання паль на пальовому полі. Уже зробили дві опалубки, дві залиті бетоном і третя готується під заливку.

“Процес роботи – безперервний. Поставлені завдання і терміни виконання. Тому працюють оперативно, злагоджено, без простою, бетонуючи палі паралельно з двох берегів”, – Євген Сугак.

За словами Євгена Сугака, на місці будівництва працює спецтехніка – універсальний палебійний агрегат, екскаватор, вантажні автомобілі. Місцева влада допомагає необхідними витратними матеріалами.

“Наша команда – це вже добре спрацьований, злагоджений колектив, де панує взаємодопомога. Ми виконуємо одну роботу і перебуваємо всі в однакових умовах. А ще всі працюємо на нашу спільну перемогу. Наша команда вже до десятка мостів побудувала”, – розповів Євген Сугак.

Станом на лютий, поки триває будівництво, людей з одного берега на інший доставляють моторним човном.

будівництво мота в Миколаївській області

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button