СуспільствоТема дня

Настав час повертати своє: на Миколаївщині створюють "Гвардію наступу" - добровольчі штурмові бригади

"Перетвори свою лють на зброю", - Україна готується до наступу на ворога. ВІДЕО

Цей материал також доступний

Україна готується до штурму аж до Криму і Чорного моря, щоб вигнати окупантів зі своєї території. МВС розпочинає формування штурмових бригад Нацгвардії, Нацполіції та ДПСУ – це буде “Гвардія наступу” – бригади з добровольців, вмотивованих людей, які братимуть участь у звільненні Луганська, Донецька та Криму. На території Миколаївської області також почали створювати штурмові бригади “Гвардії наступу”, до яких запрошують добровольців.

Це не мобілізація, це добровольці. Добровольці, яких ми шукаємо, це вмотивовані люди, які бажають і готові відвойовувати нашу Україну. Наразі ми закликаємо приєднуватися всіх, хто має бажання, хорошу фізичну форму та мотивацію. Зараз саме той час, коли ми збираємося викинути ворога з нашої землі”, – сказав
Віталій Кім
і додав, що добровольці проходитимуть навчання. За його словами, бригади будуть сформовані за певними напрямками роботи: “Є ті, хто буде відвойовувати Крим. Є ті, хто буде охороняти кордони”.

Зокрема, до лав нового підрозділу “Лють” (у перекладі російською – “Лють”) закликає вступити голова поліції Миколаївської області
Сергій Шайхет
.

“Штурмова бригада “Лють” – це воєнізований підрозділ поліції нового зразка. Спецпідрозділ дасть змогу забезпечити швидке та ефективне виконання поліцією завдань, спрямованих на зміцнення нацбезпеки України”, – зазначив він.

За словами Шайхета, зараз триває формування бригади, до її складу вже увійшли поліцейські з бойовим досвідом роботи, які “проявили себе на різних ділянках фронту”.

Він також додав, що до бригади, заркем увійшли спецпідрозділи “Сафарі” і “Цунамі”, а також батальйон патрульної служби поліції особливого призначення “Луганськ 1” імені Героя України Сергія Губанова.

“Це бійці, які виконували завдання на Київському, Харківському, Херсонському, Миколаївському та Донецькому напрямках”, – додав Сергій Шайхет.

Він вказав, що бригада “Лють” складається з двох штурмових полків, батальйону особливого призначення, артилерійського полку і роти спеціальних операцій. В арсеналі вже є сучасна бронетехніка та озброєння.

Добровольці бригади проводитимуть штурмові дії, знешкоджуватимуть ДРГ та незаконні збройні формування ворога, а також здійснюватимуть аеророзвідку для виявлення та знищення ворожих позицій.

Ми пропонуємо гідну заробітну плату, додаткові виплати залежно від умов служби, безоплатна меддопомога та санітарно-курортне лікування, можливість здобути освіту у відомчих вишах під час служби або безоплатно чи пільгово, право на отримання житла коштом держави, грошову компенсацію за оренду житла, пільги після отримання учасника бойових дій”, – додав керівник обласної поліції.

Дізнатися більше інформації та записатися онлайн можна на сайті: storm.mvs.gov.ua.

Також якщо у вас виникли запитання, можна зателефонувати за номером: 080 010 00 20 або звернутися до визначених центрів надання адміністративних послуг у Миколаївській області:

  • г. Миколаїв, вул. Адміральська, 20;
  • г. Миколаїв, просп. Богоявленський, 1;
  • г. Миколаїв, просп. Богоявленський, 314;
  • г. Баштанка, вул. Полтавська, 4;
  • г. Первомайськ, вул. Михайла Грушевського, 1;
  • г. Вознесенськ, вул. Соборності, 14.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button