Суспільство

"Додаткові нові об'єкти будуватися не будуть", - Кім про плани на 2023 рік

"В області є, що відновлювати". Відео

Цей материал також доступний

У 2023 році на території Миколаївської області не планується будувати нові об’єкти, про що голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім сказав в інтерв’ю Василю Голованову.

“Додаткові нові об’єкти будуватися не будуть. Але якщо будуть додаткові гроші, то будуть… Насамперед будуть відновлюватися інфраструктура, мости, будівлі, лікарні, школи. У нас є багато чого відновлювати і люди просто не розуміють, якщо ми будемо щось нове будувати, не відновивши повноцінну функціональність області, – сказав він.

Також Кім зазначив, що відновлення регіону вже почалося, зокрема, завдяки співпраці Данією, прем’єр-міністерка якої Метте Фредеріксен нещодавно відвідала Миколаїв разом із президентом Володимиром Зеленським.

“Співпраця з Данією почалася ще минулого року. Королівство одне з перших відгукнулося на пропозицію президента взяти шефство над окремими регіонами або містами. Ми отримали багато допомоги від Данії, зокрема для відновлення водопроводу. Але ми проговорили, що потрібно сконцентрувати увагу ще більше, тому що Данія надала ще багато допомоги іншим регіонам. Ми дійшли до того, що будемо більше концентруватися на Миколаївській області та Миколаєві, зокрема проговорили питання страхування страхування банків і бізнесу для того, щоб наші аграрії та підприємства могли відновлювати свою роботу. Дуже професійна зустріч, яку провели президент нашої країни і прем’єр-міністр Данії. З трьох ключових питань дійшли згоди. Ця робота стане просто кращою та ефективнішою, – сказав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button