Політика

"Таких планів немає, пропозицій теж не було", - Кім про можливу роботу в Офісі президента

Він вважає, що в області у нього є є незакінчене завдання

Цей материал також доступний

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім поки не планує перейти працювати в Офіс президента, а також сподівається, що президент Володимир Зеленський задоволений його роботою на нинішній посаді. Про це він сказав в інтерв’ю Василю Голованову.

Кім прокоментував нещодавнє звільнення п’яти голів обласних військових адміністрацій, додавши, що його це не стосувалося.

“Ні, це мене не стосувалося. Я це дізнався під час цих кадрових змін. Сподіваюся, що моєю роботою задоволені. Тому не було зі мною жодних обговорень”, – сказав він.

На запитання, чи готовий він перейти працювати в Офіс президента, що нещодавно сталося з головою Київської ОВА Олексієм Кулебою, Кім відповів, що таких планів поки що немає.

“Якби президент сказав, я б зробив усе. Але я вважаю, що в мене тут є незакінчене завдання, я свою область дуже люблю. Я хочу, щоб вона, по-перше, вийшла переможницею разом з усією країною, а по-друге, запустити процес відновлення. Я зараз глибоко в процесах, потрібно їх завершити або передати кому-небудь. Але таких планів немає, пропозицій теж не було”, – додав він.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button