ПолітикаСуспільство

Президент Зеленський розповів про кроки з відновлення Миколаєва від наслідків війни

Президент України Володимир Зеленський розповів про напрямки, за якими працюватимуть над відновленням Миколаєва.

Про це він сказав у своєму відеозверненні.

Зеленський розповів, що під час візиту особливу увагу приділив внутрішній ситуації в Миколаївській та Одеській областях – провів наради з військовим та обласним керівництвом.

– Це не тільки про безпеку – хоча про безпеку нашого півдня, перш за все. Але й про соціальне становище в регіонах, про наявні економічні можливості. І, до речі, я дякую всім підприємцям, усім роботодавцям Миколаєва, Одеси, інших наших громад, які зберігають робочі місця і платять зарплати і податки. Це ваш конкретний і вагомий внесок у здатність нашої держави захищатися. Наше завдання вистояти – це спільне завдання. Завдання Сил оборони та безпеки, усієї нашої держави, бізнесу та кожного, хто працює заради перемоги України, – сказав Президент.

Він нагадав, що Данія взяла шефство над відновленням Миколаєва.

– Це потреба в проєктах у галузі енергетики, інфраструктури, у соціальній сфері, у виробництві. Особливо відчутно для Миколаєва – очищення води, відновлення нормального водопостачання, зруйнованого російськими окупантами. Є вже відповідний проєкт за участю Данії, реалізація якого почалася. Але зробити потрібно ще більше – і для відновлення, і для модернізації того, що є основою життя наших людей, – розповів Зеленський.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button