СуспільствоТема дня

Мерія Миколаєва обіцяє встановити більшість зупинок укриття до зими

"Результат буде", - сказав перший заступник міського голови Сенкевич

Цей материал також доступний

Віталій Луков (перший віце-мер Миколаєва) в інтерв’ю NIS-TV заявив, що місто планує встановити близько 40 зупинок укриття від обстрілів (нагадаємо: раніше повідомлялося, що за рішенням виконкому 34 зупинки встановлять на зупинках у Миколаєві. У Корабельному районі – 5).

«Ми очікуємо, що до зими більшість зупинок укриття будуть зроблені. Тут також є технологічне питання. Бетон повинен стояти певний час, він не склеюється з аркуша паперу. Наскільки я пам’ятаю, потрібно близько 40 днів, щоб бетон застиг, а не був м’якою сумішшю. Тому процедура дещо затягується. Хтось повинен відповісти, чи буде ця структура захищати людей. У Харкові ситуація та сама – інформації більше, ніж фактів. Миколаїв рухається досить активно, результат буде”, – сказав Луков.

«Також ми отримали повідомлення від небайдужих миколаївців, які погодилися зробити дві зупинки за власні кошти. Добрі справи і люди йдуть на ініціативу”, – сказав перший заступник міського голови.

Раніше повідомлялося, що одну з таких зупинок одесити перенесли в Корабельний район Миколаєва , її вже встановили на зупинці “Супермаркет”.

Нагадаємо, російські окупанти кілька разів стріляли касетними боєприпасами по зупинках громадського транспорту, що призвело до масових жертв серед мирного населення.

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button