Суспільство

У Миколаєві створили комісію для рішень про компенсацію витрат ОСББ на генератори

Про це йдеться в розпорядженні мера

Цей материал також доступний

При департаменті енергетики, енергозбереження та впровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради було створено комісію з розгляду питань часткової компенсації вартості закупівлі електрогенераторів для забезпечення потреб співвласників багатоквартирних будинків, про що йдеться в розпорядженні міського голови Олександра Сєнкевича.

Голова комісії – перший заступник міського голови Віталій Луков, заступник голови комісії – директор департаменту енергетики, енергозбереження та впровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради Алла Луцька, секретар комісії – головний спеціаліст відділу реалізації проектів департаменту енергетики, енергозбереження та впровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради Валерія Корчагова.

Як додав мер, сьогодні виконком міськради погодив порядок часткової компенсації вартості генераторів для багатоквартирних будинків.

Для отримання коштів потрібно подати до КУ “Центр енергоефективності м. Миколаєва” такий пакет документів:

  • – Заява на часткову компенсацію вартості генератора.
  • – Копії платіжних документів, що підтверджують факт придбання генератора.
  • – Копії документів із зазначенням технічних характеристик електрогенератора, його серійного номера та інших заводських маркувань.
  • – Копії виписки з Єдиного державного реєстру юридичних та фізичних осіб – підприємців юридичної особи, яка забезпечує утримання будинку.
  • – Документ, що підтверджує повноваження юридичної особи на управління спільним майном (копія договору або виписка з протоколу).
  • – Документ, що підтверджує взяття придбаного генератора на баланс юридичної особи (власника).

Вимоги до електрогенератора: він має бути закуплений після 1 червня 2022 року, потужність – від 3 кВт включно.

Нагадаємо, що депутати Миколаївської міськради затвердили програму, згідно з якою ОСББ можуть отримати компенсацію за придбані генератори до 50%, але не більше 30 тисяч гривень.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button