Пригоди

Арестович після скандалу зі "збиттям" ракети в Дніпрі написав заяву про звільнення з посади радника ОП

Позаштатний радник Офісу Президента Олексій Арестович написав заяву про звільнення із займаної посади, про що він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

“Написав заяву про звільнення з посади. Хочу показати приклад цивілізованої поведінки: принципова помилка – значить, у відставку”, – написав Арестович.

Нагадаємо: в ефірі з Фейгіним Арестович у день вибуху сказав, що російську ракету, яка влучила в житловий будинок у Дніпрі, було підбито ППО. Однак цю інформацію спростували в Повітряних Силах ЗСУ. Там заявили, що у ЗСУ немає вогневих засобів, здатних збивати цей тип ракет. Наступного дня Арестович спочатку виправдався за свої слова (засновані на повідомленні друга-ППОшника) про нібито збиття ракети Х-22 у Дніпрі, але потім відкликав вибачення, зазначивши таке: “Я чітко кажу двічі: “судячи з усього” і “ще розбиратися і розбиратися”. Тобто будучи навіть радикально втомленим, застереження (що моє припущення про ракету ППО – всього лише версія, яку ще потрібно перевіряти) я у висловлювання вставив”.

Сьогодні Арестович написав на своїй сторінці у “Фейсбук”:

“Я припустився серйозної помилки в прямому ефірі. Неважливо, з якої причини і як її почули глядачі, але надалі буду суворіше ставитися до інформації, яку озвучую. Я приношу щирі вибачення постраждалим та їхнім родичам, жителям Дніпра і всім, кого глибоко поранила моя передчасна помилкова версія причини удару російської ракети в житловий будинок”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button