Пригоди

Коханий загинув на війні, залишилася без дому, батьків шукають, - дівчина, яка вижила після удару рф по багатоповерхівці в Дніпрі

Наразі дівчина перебуває в лікарні, адже отримала травми внаслідок "прильоту" ракети в її будинок

Цей материал також доступний

23-річна мешканка Днерпа Анастасія Швець, яку рятувальники зняли із завалів будинку між 6 і 7 поверхом, розповіла, що від її квартири нічого не залишилося, до того ж їй досі не відомо, що з її батьками. Про це дівчина розповідає в Instagram.

Коли росіяни вдарили по багатоквартирному будинку в Дніпрі 14 січня, Настя була в ліжку, її накрило дверима. За її словами, частини кухні, ванни, коридору і комори – немає. Квартира практично зруйнована вщент. Про це свідчить і фото, на якому Настя сидить серед ванної кімнати, засипаної бетонними стінами. У той час вона чекала на рятувальників.

“Там прірва, і я бачу іншу частину під’їзду, чужого під’їзду. Він зберігся, я майже ціла, незважаючи на рану на голові та голі обдерті ноги”, – пише дніпрянка.

Настя жила з батьками. Поки дівчина не знає, чи вижили її тато з мамою. Упевнена, що до моменту, коли стався вибух, вони перебували на кухні.

“Я не знаю, де батьки. Кажуть, що бачили живими, я впевнена, що вони були на кухні, якої вже немає. Рятуватися я не хотіла, хотіла, щоб знайшли батьків. Розумію, що Річарда (ймовірно, домашній улюбленець) уже немає. Він навряд чи вижив”, – каже дівчина.

Настя підкреслює, що не хотіла для себе такої популярності, зараз вона тільки хоче до батьків.

“Згадую дурні жарти батька сьогодні, як із мамою фоткали цуценят. Їли мамин Удон. Я стала популярною, хоч і не хотіла цього, майже кожен паблік мене публікує. А я хочу до батьків. Мені боляче…”, – пише вона.

 

Трагедія, що сталася 14 січня, – не єдина, яку Настя пережила за останній час. У вересні дівчина втратила свого коханого – Владислава на позивний “Фотік”, який захищав Україну на фронті.

“Я не жила, а існувала весь час, намагалася змиритися, що мого хороброго Владика, Фотика для побратимів і Котика для мене більше немає… я відчувала, що він буде мене оберігати. У мене немає слів, у мене немає емоцій, я нічого не відчуваю крім великої порожнечі всередині”, – ділиться Настя.

Нині дівчина перебуває в лікарні, адже отримала травми внаслідок “прильоту” ракети в її будинок. Кожен охочий може допомогти Насті зібрати гроші на нове житло за посиланням.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button