ПригодиСуспільствоТема дня

"Смердить нестерпно, аж вивертає", - жителі Корабельного гадають про джерело неприємного запаху в районі

Люди стверджують, що це на "Ніка-Тері" тліє шрот

Цей материал також доступний

Мешканці Корабельного району міста Миколаєва останнім часом регулярно скаржаться на сморід, що періодично стоїть у повітрі і нагадує запах від горіння якихось відходів.

Ось і сьогодні, 31 грудня, “знову почалося”.

“У когось є інформація, що відбувається? Смердить нестерпно, аж вивертає, голова болить тощо”, – скаржиться одна з місцевих мешканок.

Версії про походження цього явища (джерело якого більшості не видно) у людей різні. Багато хто поширює між собою чутки про те (що малоймовірно), начебто це спалюють трупи чи то у нас у лікарні (там на місцевій котельні могли просто використати неякісне тверде паливо, – вважають інші), чи то аж у Херсоні, звідки запах приноситься вітром… Загалом фантазія в миколаївців багата)…

“Чим це так смердить з ночі? Випадково орків не палимо?”, – написав сьогодні в редакцію “Корабелов.Инфо” житель Корабельного району С.

Однак більша частина місцевих упевнені, що неприємний запах іде з боку “Ніка-Тери”, де ще з літа, після чергового обстрілу рашистами, виникла масштабна пожежа, яку не могли загасити кілька діб, і де нібито й досі в одному зі складів продовжує тліти шрот.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button