Суспільство

Україна повернула 140 осіб під час великого обміну полоненими, - повідомив глава ОП Єрмак

Також повернули відомого песика з "Азовсталі"

Цей материал також доступний

Сьогодні відбувся черговий великий обмін полоненими з рф. Як повідомив глава Офісу президента Андрій Єрмак, Україні вдалося повернути додому 140 осіб.

“У Новий рік ми не тільки відбиваємо ракетні атаки ворога, але також повертаємо наших людей. Це черговий великий обмін, який вдалося здійснити – 140 людей повертаються додому”, – написав Єрмак у Telegram.

За його словами, серед них – поранені, а також захисники Маріуполя, острова Зміїний, добровольці ТРЕО зі Славутича, причому батьки і сини, які разом перебували в полоні, а також наші з Бахмутського напрямку. 82 бійці ЗСУ, 15 із ТРо, 22 із НГУ, 11 із ВМС і 10 із ДПСУ. 132 чоловіки і 8 жінок, 22 офіцерів і 118 сержантів і солдатів…

Обмін полоненими

Обмін полоненими

“Поки вони стріляють, ми відбиваємося, відповідаємо і повертаємо. Повернемо всіх. Інакше – не буде. Спасибі Координаційному штабу щодо поводження з військовополоненими. Ласкаво просимо додому, дорогі”, – резюмував Єрмак.

Також він повідомив про повернення додому відомого песика з “Азовсталі”.

Обмін полоненими, собака з

Зі свого боку міноборони рф повідомило про повернення 82 полонених. У відомстві шойгу зазначили, що всіх звільнених доправлять до Москви для лікування та реабілітації.

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button