Пригоди

Потрібно розпустити всю міськраду разом із мером Сєнкевичем, - депутат-військовий Танасов

Крім того, депутат виступає і за розпуск обласної ради.

Цей материал також доступний

Депутат Миколаївської міської ради Сергій Танасов, який захищає Україну в лавах ЗСУ, вважає, що раду необхідно розпустити, включно з мером Олександром Сєнкевичем, і створити в місті військову адміністрацію, про що він сказав в інтерв’ю ТРК “НИС-ТВ”.

“Взагалі, треба всю міську раду розпустити разом із мером, призначити військову адміністрацію і після виборів, які будуть після нашої перемоги, вже нормально, у демократичному руслі будувати місто”, – вважає Сергій Танасов.

Танасов пояснив свою позицію тим, що чималу частину депутатів становлять представники заборонених в Україні партій. На думку Сергія Танасова, мер змушений з ними домовлятися, щоб ухвалити ті чи інші рішення, що не йде на користь місту.

“Деякі питання мають бути підтримані двома третинами обраних депутатів. Куди вони подінуться зараз – ці ОПЗЖ, шарії, всі наші проросійські колеги. З ними треба буде Сенкевичу торгуватися за щось. Тому я вважаю, що нормально буде, якщо буде ухвалено рішення, і всі складуть свої повноваження. Нехай буде призначена військова адміністрація, яка буде виконавчим органом влади, буде нести юридичну відповідальність. І голову військової адміністрації можна буде притягнути до відповідальності за порушення, якщо вони будуть”, – додав він.

Він також зазначив, що призначити главою військової адміністрації можуть того ж Олександра Сєнкевича.

“І нехай працює на свої майбутні вибори і буде йому потім оцінка”, – сказав він.

Крім того, депутат виступає і за розпуск обласної ради.

Нагадаємо, що у вересні голова фракції “Слуга Народу” в Миколаївській міській раді Тетяна Домбровська запропонувала розпустити Миколаївську міську раду, оскільки чиновники не відреагували на її звернення щодо надання інформації про зміни в міському бюджеті.

На нещодавній сесії депутат міськради від “Пропозиції” Андрій Янтар запропонував колегам, обраним від “Опозиційної платформи – За життя” і “Партії Шарія” скласти мандати, на що Артем Ільюк, який очолював фракцію “ОПЗЖ”, закликав усю міськраду саморозпуститися.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button