Політика

Миколаївського «слугу народу» Євгена Ігнатенка призначили головою Державної служби водного транспорту

Він змінив екс-топ-менеджера Миколаївської ОДА Віталія Кіндратіва

Цей материал також доступний

Кабінет міністрів призначив депутата Миколаївської обласної ради від “Слуги народу” Євгена Ігнатенка головою Державної служби морського та внутрішнього водного транспорту та судноплавства України, про що повідомив представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук .

Ігнатенко на цій посаді змінив Віталія Кіндратіва , який очолював Держслужбу водного транспорту з липня минулого року та розпочав реформування галузі. Втім, на процеси вплинуло повномасштабне вторгнення Росії та морська блокада України. Нагадаємо, що Кіндратив у 2016-2017 роках працював заступником голови Миколаївської ОДА у команді Олексія Савченка.

Нещодавно 38-річний Ігнатенко отримав орден “За заслуги” ІІІ ступеня. У Миколаївській облраді він є заступником голови постійної комісії з промислової політики, підприємництва, транспортної інфраструктури, водногосподарського комплексу, енергетики та енергозбереження.

У 2005-2012 роках він працював у закордонних судноплавних компаніях на різних посадах: від 4 помічника капітана до капітана.

У 2012-2017 роках працював на компанію “НІБУЛОН”, де був капітаном буксира, а потім став директором судноплавної компанії “НІБУЛОН”.

З серпня 2017 року він став співзасновником та комерційним директором компанії «Грейн-Трансшипмент» (торгово-закупівельна діяльність, логістика на водному та автотранспорті, експедиторська діяльність). Також є співвласником компаній “Факторинг Південь” та “Ніка-Грейн трейдинг”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button