Пригоди

Шахраї виманили у мешканців Миколаєва майже півмільйона гривень

Поліція закликає бути уважними під час спілкування з незнайомими людьми

Цей материал також доступний

Поліція встановлює шахраїв, які ошукали мешканців Миколаєва на 450 тисяч гривень, про що повідомляє начальник поліції Миколаївської області Сергій Шайхет .

“До поліції надійшло повідомлення від 67-річного місцевого жителя про те, що на його мобільний зателефонував невідомий і представившись працівником банку, повідомив, що з картки намагаються зняти кошти. Назвавши особисті дані, з рахунку потерпілого було знято понад 200 тис.грн. 28-річний мешканець обласного центру, намагаючись придбати автомобіль на одному з інтернет-сайтів, перерахував шахраям 243 тис. грн. Після чого втратив зв’язок із продавцем”, – сказано у повідомленні.

Поліція закликає бути уважними під час спілкування із незнайомими людьми.

“Не надайте свої особисті дані. Не поспішайте проводити будь-які операції із вказівок співрозмовників. Зателефонуйте на “гарячу лінію” банку або особисто відвідайте установу та вирішить питання зі спеціалістами. Для покупки в інтернеті використовуйте перевірені магазини, які можуть гарантувати вам повернення коштів, у разі, якщо товар не буде відправлено або він буде неналежною якістю”, – зазначив Шайхет.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button