Пригоди

«Дуже малоймовірно», - Кім про настання росіян на Херсон

У ЗСУ вже є покращення щодо контрабатарейної боротьби в районі Херсона

Цей материал також доступний

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім вважає малоймовірним настання російських окупантів на звільнений правий берег Херсонщини, про що він заявив в ефірі телеканалу «Еспресо.ТВ».

«На жаль, ворог трохи нахабніє та обстрілює відверто житлові квартали та центр Херсона вдень, ствольною та мінометною артилерією, всім поспіль без військового завдання. Військове командування це знає, обговорюємо питання, чи є певні дії, які працюють. Вже є покращення з контрабатарейної боротьби, але не про це широко говоритиму. Херсон має триматися, його тероризують. Це те, що були з нами перші місяці війни, ми чудово розуміємо херсонців. Цю ситуацію буде виправлено найближчим часом», – сказав він.

На питання, чи не збираються окупанти знову наступати на правий берег Дніпра, Кім заявив, що такої інформації він не має.

«У них справді немає здорового глузду. Але у нас є бойові раки та краби, які чергують по руслу у гирлі Дніпра і нічого в них не вийде. Це дуже малоймовірно, тому що дуже багато крабів», – сказав він.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button