Пригоди

"Це справді смішно", - Кім про заяви про "ядерний удар" по позиціях окупантів на Кінбурнській косі

Допомогли волонтери-умільці

Цей материал також доступний

Голова Миколаївської обласної військової Віталій Кім в ефірі каналу “Еспресо” прокоментував заяви окупантів про те, що ЗСУ нібито вдарили по ворожих позиціях на Кінбурнській косі тактичною ядерною зброєю.

Це справді смішно. Це звичайний 9-кілограмовий термобаричний боєприпас, доопрацьований. Це звичайний боєприпас, яким працюють військові, але росіяни настільки не очікували, що це буде з дрону така вага і на таку відстань, що таку паніку і підняли, бо на відео виглядає досить серйозно. Але насправді це розробки наших волонтерів, які дещо допрацювали. І зараз ми ще доробимо пару-трійку таких штук – одна поїде на Бахмут, а дещо додатково працюватимуть у нашій смузі”, – сказав він.

Варто зазначити, що Святослав Прокопчук , юрист, партнер юридичної компанії «Прокопчук Груп», яка займається волонтерською діяльністю та захистом інтересів військовослужбовців, опублікував відео, як заряджений вибухівкою ударний безпілотник ЗСУ влучно атакував будівлю, в якій засіли російські військові. У підписі до відео вказано хештег Кінбурнська коса”.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button