Пригоди

Ворог розраховував, що Миколаїв та Одесу здадуть зрадники, - генерал СБУ

Ворог дуже розраховував на здачу Миколаєва та Одеси — це мали зробити зрадники.

Про це сказав генерал-майор СБУ Віктор Ягун в ефірі Радіо НВ .

– Я вдячний окремим керівникам збройних сил, які зупинили цей вал зради і не допустили здачі і Миколаєва, і Одеси, бо на це дуже розраховував ворог. Дуже розраховував, – сказав він.

Генерал додав, що відомі зрадники — одного зі співробітників СБУ на Херсонщині вже засуджено, а також на півдні багато зрадників було і в лавах поліції, і серед чиновників місцевого самоврядування.

Крім того, зрив організації територіальної оборони на півдні колишній заступник голови СБУ вважає свідомим саботажем. Зокрема, генерал говорив про Херсон, де не встигли сформувати загони тероборони, більше того, списки з кандидатами до її лав потрапили до рук окупантів, що призвело до дуже сумних наслідків.

– Та інформація, яка зараз надходить від людей, що мали за це відповідати, вони намагаються уникнути відповіді на запитання: а що ж насправді відбувалося. Це перше. А друге — дуже багато з них насамперед і втекли, кинувши напризволяще долю тих людей, які не повинні були приймати рішення, і вони були не в змозі подолати ситуацію, що відбувалося, – сказав Ягун.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

  1. У цих москворотих містах купа зрадників було і є . І тільки через свою тупість Росія не може це використати. А так і в Одесі, і в Миколаєві є купа тих, хто чекає на Росію. Взяти хоча б Кіма, який нагло ігнорує українську мову. Ну чим не зрадник?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button