Пригоди

На Миколаївщині двоє шанувальників «російського світу» отримали умовні терміни

У ході судового розгляду засуджені визнали свою провину та щиро покаялися

Цей материал також доступний

Двоє мешканців Вознесенського району – 69-річна жінка та 49-річний чоловік, визнані винними у поширенні матеріалів, у яких міститься виправдання, визнання правомірної та заперечення збройної агресії Росії проти України (частина 2 статті 436-2 КК України).

Як повідомили у Прокуратурі Миколаївської області, у суді доведено, що проросійські налаштовані громадяни на своїх сторінках у забороненій соціальній мережі «Однокласники» розповсюджували повідомлення, в яких виправдовували та визнавали правомірною збройну агресію Росії проти України, а також глорифікували осіб, які беруть участь і сприяють озброєному. .

Крім того, під час проведення санкціонованого обшуку у мешканця Вознесенського району виявлено та вилучено тротилову шашку вагою 200 грам. Йому звинувачено ще й за фактом незаконного зберігання вибухових речовин без встановленого дозволу (частина 1 статті 263 КК України).

У ході судового розгляду засуджені визнали свою провину та щиро покаялися.

За результатами судового розгляду вони визнані винними в злочинах, що інкримінуються, і призначені покарання: чоловікові – 5 років позбавлення волі з випробувальним строком на 2 роки, жінці – 3 роки позбавлення волі з випробувальним строком на 1 рік 6 місяців.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button