Пригоди

Через пожежу у житловому будинку на Миколаївщині загинула 82-річна пенсіонерка

Пожежа сталася у смт Березанка Миколаївського району

Цей материал також доступний

У Миколаївській області за минулу добу виникло п’ять пожеж у домоволодіннях, в одній із них загинула жінка похилого віку, в іншій – дві особи отримали опіки, повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Миколаївській області.

24 листопада о 08:20 до Служби порятунку повідомили про загоряння сміття у неексплуатованому житловому будинку на вулиці Морській у селі Коблеве Миколаївського району. Пожежу площею 2 квадратні метри о 08:42 ліквідовано пожежниками сільської пожежної охорони «Коблево».

Про пожежу в кімнаті одноповерхового житлового будинку по вулиці Суворова у смт Березанка Миколаївського району рятувальникам повідомили о 09:45. До місця виклику направлено чергову команду 8-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС. Під час проведення розвідки ланкою газодимозахисту рятувальниками виявлено тіло загиблої жінки 1940 року народження. Пожежу площею 15 квадратних метрів ліквідовано о 10.15.

Ще одну пожежу на території приватного сектору зафіксовано на вулиці Дроздовій у місті Первомайськ. Тут о 10:58 спалахнуло сміття і речі домашнього вжитку в неексплуатованій будівлі. Рятувальниками горіння площею 25 квадратних метрів ліквідовано об 11.45.

О 20:10 на пункт зв’язку 24-ї ДПСЛ надійшло повідомлення про пожежу даху житлового будинку на вулиці Лесі Українки у місті Снігурівка Баштанського району. Черговий караул підрозділу, що прибув за викликом, ліквідував горіння на площі 80 квадратних метрів о 00:23 25 листопада, рятуючи від повного знищення будинку, господарської споруди та гаража з автомобілем.

О 00:01 25 листопада оперативно-диспетчерську службу повідомили про пожежу житлового будинку на території приватного домоволодіння по вулиці Зоряне смт Весняне Миколаївського району. Після прибуття рятувальники ліквідували горіння о 01:16 на площі 40 квадратних метрів, врятував від вогню поряд розташовані два житлові будинки.

Внаслідок пожежі отримали опіки та госпіталізовані до міської лікарні №3 чоловік та жінка 1933 та 1938 років народження.

Причини пожежі встановлюються.

Загалом до гасіння всіх пожеж залучалося 6 одиниць техніки та 22 пожежники, екіпажі поліції та медики.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button