Пригоди

У Вознесенську поліцейські затримали трьох чоловіків, які підпалили авто місцевого активіста

Вони прибули із сусідньої області для скоєння злочину

Цей материал також доступний

Менш ніж за добу поліцейські розшукали зловмисників, які у Вознесенську підпалили автомобіль Opel Meriva місцевого активіста, повідомляє комунікація поліції Миколаївської області.

“Ввечері 6 листопада до чергової частини Вознесенського районного управління поліції надійшло звернення від 32-річного чоловіка про те, що невідомі підпалили його авто марки Opel Meriva. За вказаною адресою негайно прибули слідчо-оперативна група поліції та співробітники ДСНС. Транспортний засіб, що знаходився у дворі вдома було пошкоджено вогнем. Пожежу було ліквідовано рятувальниками”, – сказано в повідомленні.

Протягом доби в ході комплексу оперативно-розшукових заходів, у тому числі через записи камер спостереження, оперативники встановили осіб, причетних до скоєння злочину, та затримали їх на залізничному вокзалі, коли вони намагалися залишити районний центр.

У ході слідчих дій поліцейські з’ясували, що троє мешканців сусідньої області прибули до Вознесенська, щоб підпалити транспортний засіб.

Як додали у Миколаївській обласній прокуратурі, 6 листопада троє чоловіків 21, 37 та 40 років підпалили автомобіль на замовлення невстановленої особи.

“Свою “роботу” вони оцінили у 40 тисяч гривень, які мали отримати після скоєння злочину та повернення додому”, – сказано в повідомленні.

Слідчі затримали зловмисників у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

За цим фактом триває розслідування кримінального провадження за ч. 2 ст. 194 КК України “Умисне знищення чи пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу”. За навмисне знищення майна затриманим загрожує до 10 років ув’язнення.

Наразі слідчі повідомили фігурантам про підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу підозрюваним.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button