Пригоди

Найкращий результат: ЗСУ збили 45 з 55 ракет, випущених Росією протягом доби

Жовтень 31, 2022

Цей материал також доступний

У понеділок, 31 жовтня, Збройні сили України збили 45 з 55 випущених ракет. Це найкращий результат для масового запуску ракет. Про це повідомив у заяві спікер командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Гнат в ефірі національного телемарафону.

“45 були збиті з 55 випущених зі стратегічних літаків. звичайно, це з усіх пусків ракет, а саме високоточної зброї, це найкращий результат для масового запуску ракет”, – сказав Гнат.

За його словами, коли запускалися менші партії, було 4 ракети і 100% влучень, було 9 з 12, але ракет було мало. А коли літає така велика кількість, то 45 з 55 – це напрочуд хороший результат.

“З огляду на те, що ми збиваємо радянськими засобами, це також БУК М-1, С-300, переносні системи ППО, кілька літаків”, – додав спікер.

Гнат також відзначив єдину західну систему IRIS-T, яка, за його словами, сьогодні дійсно чудово працювала. Саме тому Україні потрібно зміцнювати і вимагати від західних партнерів прискорення в цьому напрямку.

Відзначимо, що росіяни завдали ударів ракетами і безпілотниками в 10 регіонах країни. Всього було пошкоджено 18 об’єктів, більшість з яких – енергетичні. Про це заявив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button