Суспільство

У вівторок відбудеться прощання із захисником з Корабельного району

Об 11:00 по вулиці Торговій, 168

Цей материал також доступний

Похорон українського захисника з Корабельного району міста Миколаєва – Сергія Тріщановича – відбудеться 1 жовтня об 11 годині ранку на вулиці Торговій, 168. Цього ж дня відбудеться день пам’яті Ольги Тріщанович , матері загиблої, яка померла після тривалої важкої хвороби.

Про це повідомила сестра воїна Єлизавета Тріщанович:

“Друзі, колеги, однокласники і знайомі!Сергій Тріщанович, мій дорогий, коханий, брат-герой, ми поховаємо у вівторок 1.11.2022. Об 11.00 священик приходить на вулицю Торгову, 168. Всім, у кого є бажання, приходьте і проводжайте нашого улюбленого, веселого, талановитого Сергія!
І буде поминальна вечеря для нашої матусі”, – написала Елізабет.

Сергій Тріщанович був солдатом 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, якою дуже пишався.

“Його душа так вболівала за Україну! Він був настільки проти цієї несправедливості, що на нас напали. Він повідомив мені, що буде стрільцем у 14-й бригаді. У цій бригаді практично кожен має військовий досвід, багато хто служить з 14-го року і пройшов АТО. Він сказав, що ви можете мною пишатися, я в 14-й бригаді. Він двічі писав рапорт на передову – не брали. Ми відбили у нього бажання не їхати туди, але марно, якщо він щось вирішив, то все! І ось його нарешті взяли і відправили в пекло. Брав участь у звільненні сіл і селищ Харківської області», – розповідає сестра.

Перед фатальним 23 жовтня Сергій кілька разів був поранений, пройшов реабілітацію і повернувся на фронт.

«Як пережити таку втрату, від нього вийшло таке світло, таке позитивне, що обоє батьків педагога виховали справжнього Героя України.

Він був тричі поранений, але трохи оговтався і пішов назад в бій. Решту рани отримали на початку жовтня, «залатали», але пішли звільняти українські землі. Така величезна втрата, такий син був втрачений Країною. Слава Герою України. Ми сумуємо, Ми ніколи не забудемо!

Дякую Сергію Тріщановічу за те, що він віддав своє життя і наблизив Україну до перемоги”, – написала родичка загиблої Анжела Д.

Раніше ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button