Пригоди

«Від них йшло світло»: в Корабельному районі оплакують загиблого воїна і його матір-вчительку

Вони назавжди залишаться в наших серцях і в нашій пам'яті!

Цей материал також доступний

Ще одна сім’я з Корабельного району міста Миколаєва має великий смуток: рано вранці 27 жовтня, після тривалої хвороби, пішла з життя Ольга Трищанович – чудова жінка і педагог, яка раніше працювала вчителем початкових класів в школі №47, де її дуже поважали колеги і безмірно любили діти. Кажуть, що від неї йшло таке світло, доброта і тепло, що її учні несуть любов до своєї «класної мами» через багато-багато років…

Трохи пізніше в той же день її чоловік і дочка Єлизавета дізналися, що 23 жовтня на фронті (в Харківській області) загинув син Ольги Опанасівни – 35-річний Сергій Трищанович (до війни працював на МГЗ), який героїчно захищав нашу батьківщину від ворогів.

Без батька залишився малолітній син Сергія (зараз вони з матір’ю переховуються від війни в Польщі). “Сонечко, я не встигла тобі так багато розповісти! Синочка вирощу справжнім козаком, як ти хотів”, – написала у Facebook його колишня дружина Валерія.

Сергій був дуже хорошою людиною, відповідальною. Хороший син, брат і батько, гарний товариш. Займався спортом, до роботи та МГЗ ходив у плавання (років з 18-ти) – був моряком. Завжди був на всіх святах із гітарою, співав пісні… Прекрасний, світлий, добрий Світ ти оточуючим дарував… Нам тебе не вистачатиме… У серці – назавжди”, – згадують сьогодні про загиблого воїна його друзі, зазначаючи, що тіло Сергія привезуть до Миколаєва через пару днів.

Вічна пам’ять, тобі, Герою!!! Найщиріша, сама чесна і добра людина, з якою я зустрічалася. І всі були в захваті від твого гумору. Співчуття рідним, тримайтеся. Це є велика втрата для всіх. Вічна пам’ять!!!”, – прокоментувала трагічну звістку Світлана Н.

“Як жалко втрачати таку людину!!! Він був одним з тих людей, від яких іде світло! І він круто грав на гітарі, і коли у вас немає настрою, ця людина підніме його на всі сто відсотків!!!! Ніколи не забути! Співчуття родині!, – пише Вікторія Г.

Непоправна втрата для сім’ї, для Миколаєва і для всієї нашої країни. Війна забрала мужнього, хороброго і талановитого хлопця. І це невиліковна рана в серцях кожної близької йому людини”, – зазначив миколаївський політик Артем Ільюк.

“Загинув наш співробітник. Сергій Трищанович. Захищав нашу землю з перших днів війни. Знали його не багато часу, але пізнали як порядну людину! Обіцяв повернутися до нас після перемоги. Але ця клята війна… Герої не вмирають!!!! Пам’ятаємо…”, – написла співробітниця МГЗ Тетяна Ч.

Сергей Трищанович
Сергій Трищанович

“Слава Герою України! Він справжній герой.

Так йому боліло, що в Україну прийшов окупант. Він у перших лавах пішов захищати нашу українську землю. Він казав: “Я ніколи не ховатимусь”. І пішов захищати від ворога… Дуже важка втрата, – додала Анжела Д.

Серьога завжди був позитивною людиною з доброю душею. Він сказав мені ще навесні, що не буде осторонь, коли прийшла біда, і приноситиме користь… Сумую разом з його сім’єю. Ми разом навчалися та жили, і завжди нам було весело, він був і буде як ядерний дюрасел. Нехай спить спокійно герой!!!”, – пише Віктор Р.

“Словами не передати, яке горе(((
Серьога, з яким я знайомий більше 20 років, завжди позитивна, життєрадісна, з доброю душею людина!
Ольга Опанасівна – моя перша вчителька, моя улюблена вчителька!
Вони назавжди залишаться в наших серцях і в нашій пам’яті!», – Євген С.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button