Пригоди

Мобілізовані закі-окупанти після отримання зброї тікають назад до Росії

Поповнення втрат підрозділів російсько-окупаційних військ за рахунок ув’язнених осіб спричинило додаткові проблеми для командування. Про це повідомляється у вечірньому звіті Генштабу Збройних сил України, 19 жовтня.

Таким чином, завербовані військовослужбовці з місць позбавлення волі, отримавши зброю, залишають підрозділи і шукають можливість повернутися на територію РФ. За наявною інформацією, після розгрому складу боєприпасів в Херсонській області 17 жовтня поточного року частина підрозділу, який був задіяний в його охороні, отримала поранення, а решта вдалися до втечі. Підрозділи Нацгвардії під виглядом боротьби з диверсійно-розвідувальними групами проводять заходи з пошуку дезертирів.

Окупанти продовжують практику примусового залучення місцевого населення до проведення фортифікаційних робіт в районі міста Херсона нібито з числа порушників комендантської години та нелояльних до окупаційної влади громадян.

Авіація сил оборони протягом поточної доби завдала десять ударів. Підтверджено розгром шести районів зосередження озброєння та військової техніки, а також чотирьох позицій зенітно-ракетних комплексів противника. Підрозділи ППО збили чотири крилаті ракети, один вертоліт Ка-52 і тринадцять БПЛА «Шахед-136».

Солдати ракетних військ і артилерії вразили три пункти управління, чотири райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, станцію радіоелектронної боротьби, один міст і один понтонний перехід противника.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button