Суспільство

Миколаївці заборгували "облтеплоенерго" майже 197 млн.

Заборгованість за минулу зиму становить понад 124 млн грн, а ще 72,6 млн грн – це заборгованість за попередні опалювальні періоди.

Цей материал також доступний

У жовтні відсоток виплат миколаївців за послуги, отримані за постачання теплової енергії в опалювальному сезоні 2021-2022 років, склав 80,5%, повідомляє пресслужба ОКП «Миколаївоблтеплоенерго».

При цьому заборгованість у сумі понад 124 млн грн залишається несплаченою, ще 72,6 млн грн – це заборгованість громадян за попередні опалювальні періоди. Так, загальна сума заборгованості миколаївців перед ОКП «МИКОЛАЇВОблтеплоенерго» становить понад 196,6 млн грн.

«Ми, безумовно, вдячні городянам, які, незважаючи на повномасштабну війну та низку обставин, продовжують здійснювати виплати підприємству. Закликаємо до продовження виплати посильних сум. Виплати для громадян – це, перш за все, можливість підприємства здійснювати розрахунки за енергоносії, купувати газ, проводити необхідні ремонтні роботи. Зі свого боку ми працюємо щодня, щоб будинки мешканців міста були теплими, а всі отримували якісні послуги», – зазначив директор «Миколаївоблтеплоенерго». Микола Логвінов.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button