Пригоди

П'яний київський чиновник наїхав на чотирьох людей. Його арештували і обіцяють звільнити

Тест на алкоголь показав 2,31 проміле, перевищивши ліміт в 0,2 проміле

Цей материал також доступний

Голову місцевої райдержадміністрації Володимира Майбоженка затримала поліція у Броварах 26 квітня 2024 року після того, як він автомобілем наїхав на групу людей. За словами свідків, одного з потерпілих довелося витягти з-під машини. У результаті інциденту постраждали чотири людини, включаючи дитину. Попередньо встановлено, що водій не зупинився на забороняючий сигнал світлофору, що спричинило аварію.

Після інциденту чиновника піддали тестуванню на алкоголь, результат якого показав 2,31 проміле, що відчутно перевищує максимально допустиме значення 0,2 проміле.

Голова Київської ОДА, Руслан Кравченко на своїй сторінці повідомив про звільнення Голови Броварської районної державної адміністрації Володимира Майбоженка.

“Це єдиний правильний крок після жахливого інциденту, який стався в Броварах і внаслідок якого постраждали 4 людини. Зокрема 3 дорослих та одна дитина. Потерпілим надається вся необхідна допомога, насамперед медична.

Подібна поведінка посадовця неприпустима! Я звертаюся до правоохоронців – в найкоротший термін дати належну правову оцінку цій події. Наполягаю на об’єктивному, неупередженому розслідуванні та справедливому покаранні. Ситуацію триматиму на особистому контролі”, – затвердив Руслан Кравчнко.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button