ПригодиТема дня

Масовані обстріли українських міст: 19 людей загинули, 105 поранено

За день станом на ранок 11.10.2022

Цей материал також доступний

Державна служба з надзвичайних ситуацій оприлюднила інформацію про наслідки масованих обстрілів, які сталися 10 жовтня станом на 7 ранку 11 жовтня.

Повідомляється, що, за попередніми даними, загинули 19 осіб, ще 105 отримали поранення (раніше було відомо про 14 загиблих і 97 поранених).

Внаслідок обстрілів постраждали об’єкти критичної та цивільної інфраструктури у 12 областях та місті Києві, де виникло понад 30 пожеж, які ліквідували сили ДСНС.

301 населений пункт у Київській, Львівській, Сумській, Тернопільській та Хмельницькій областях залишаються знеструмленими.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій залучила 22 електростанції для забезпечення електропостачання, в тому числі 15 для закладів охорони здоров’я Дніпропетровської, Запорізької, Сумської, Харківської та Чернігівської областей, а також 7 електростанцій для об’єктів критичної інфраструктури.

За даними енергетиків, відновлено електропостачання 3 571 населеного пункту Полтавської, Сумської, Тернопільської, Львівської, Київської та Хмельницької областей.

До гасіння пожеж та рятувальних робіт залучено понад 1 тисячу осіб та близько 120 одиниць техніки ДСНС.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button