КультураСуспільствоТема дня

Миколаїв відзначить День міста в онлайн-форматі

Сьогодні, у другу суботу вересня, за традицією, у Миколаєві мають відзначати День міста — 233 річницю заснування. Однак через постійні обстріли росіян жодних концертів чи феєрверків не буде.

Проте завтра, 11 вересня, на Суспільному пройде онлайн-марафон на Миколаєв. Є життя», у якому візьмуть участь мер, голова обласної військової адміністрації, медики, військові, волонтери, артисти, співаки.

Як зазначають на телеканалі, вже кілька тижнів у місті триває флешмоб. Представники різних закладів, установ, мешканці міста, зірки естради та військові записують відеопривітання.

Цього року через постійні обстріли окупантами день міста в Миколаєві святкуватимуть в онлайн-форматі.

Про це розповів начальник управління культури Миколаївської міської ради Юрій Любаров.

“Відзначити День міста ми маємо. Цього року кілька днів поспіль створюватимемо святковий настрій у місті, встановимо борди з привітаннями місту та городянам, звучатиме музика, пісні у публічних місцях. Але все буде з урахуванням тієї ситуації, в якій ми знаходимося” , – розповідає Юрій Любаров.

День заснування Миколаєва припадає на другу суботу вересня. Цього року це 10 вересня. Вже кілька тижнів у місті продовжується флешмоб. Представники різних закладів, установ, мешканці міста, зірки естради та представники міст-побратимів записують відеопривітання. Все це можна буде побачити онлайн у спецпроекті “Миколаїв. Є життя”.

“Тут є життя. У Миколаєві залишилися люди, працює громадський транспорт, народжуються діти, миколаївці ходять до бібліотек, навчаються дистанційно у школах, вишах. Навіть вдається артистам організувати у бомбосховищах маленькі концерти”, – каже Юрій Любаров.

В онлайн-марафоні братимуть участь мер, начальник ОВА, медики, військові, волонтери, артисти, співаки. На глядачів чекають народні пісні, музика та привітання. Проект “Миколаїв. Є життя” триватиме з 18:00 до 21:00.

Тож на глядачів чекають народні пісні, музика та привітання. «Миколаїв. Є життя» триватиме з 18:00 до 21:00. Подивитися можна буде 11 вересня на Facebook-сторінці та YouTube-каналі «Суспільне Миколаїв».

Читайте новини першими

Связанные статьи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Back to top button