Общество

КП «Миколаївські парки» освоїть ще 14 млн: з початку війни на зелені зони вже витрачено 16 млн

Комунальне підприємство «Миколаївські парки» у серпні оголосило три тендери на майже 14 млн грн. Це на додаток до 16 млн грн договорів, за якими підприємство, яке існує лише за бюджетні кошти, вже укладено з початку війни. Як повідомляє ІnsheTV з посиланням на інформацію сервісу ProZorro, КП «Миколаївські парки» оголосило три конкурси:

  • -послуги з видалення дерев, санітарної, омолоджуючої обрізки дерев і викорчовування пнів на території міста Миколаєва — на 3 млн 343 тис 862 грн,
  • -догляд за об'єктами благоустрою зеленого господарства, розташованими на території Центрального району (зонування No 1) — 4 млн 317 тис.298 грн.
  • -догляд за об'єктами благоустрою зеленої економіки, розташованими на Центральному проспекті — 6 млн 308 тис 333 грн.

Нагадаємо, лише місяцем раніше КП «Миколаївські парки» уклало договір з ТОВ «НІКОЕНЕРГОМОНТАЖ» на викорчовування в місті 842 пнів на 1 млн 825 тис 320 грн. Саме таку кількість знесених в місті тополь — 842 штуки — назвали Дмитром Чучмаєм. Нагадаємо, тополі знесли навесні нібито для облаштування землянок. З початку року Миколаївські парки уклали угод на близько 40 млн грн, з яких понад 15 млн грн. намальований після початку повномасштабної війни з Росією. Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button