Общество

"Російські десантники зі Снігурівки поскакали на Миколаєв", - Арестович

"Мы наблюдаем, что они попёрли", - говорит о вражеских войсках советник главы ОП (видео)

Цей материал також доступний

Увечері 8 серпня 2022 року під час прямого ефіру з адвокатом Марком Фейгіним радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович розповів про поточну ситуацію на півдні України:

«Радісний» херсонський напрямок увійшов у рух… Російські десантники зі Снігурівки поскакали на захід, бо там у нас найкоротший напрямок до Миколаєва. Радісно намагаються просунутися в напрямку Новопетровська. Там їх не дуже багато, три-чотири БТГ… Це якісь дії, але чи це напрямок головного, чи відволікаючого удару, поки сказати не готовий. Ми спострерігаємо, що вони поперли. Сказати, що там відбуваються дуже жахливі річі, — ні. Йдуть тактичні бої, група з 3 — 4 — 5 БТГр проти наших в деякій кількості. «Бодаються» сторони.

Трохи далі на південь… Від Любомівки до Новогригор’ївки вони намагалися рухатися сьогодні ще: мабуть, як їм здається, координуючи ці удари, напрямки. Це також є найкоротший шлях до Миколаєва… Вони воюють за принципом: «Де найкоротша дорога? Тож давайте підемо по ній»…

За словами Арестовича, ворог сьогодні ввів ще кілька БТГ з лівого берега Дніпра на правий, поставивши їх на північ від Херсона, в районі Зеленівки, Молодіжного… І, теоретично, росіяни можуть посилити обидва напрямки:

— Побачимо (все буде зрозуміло протягом дня — двох-трьох), куди пішла концентрація удару. Мені здається, що це дії, які можуть бути допоміжними і відволікаючими, або з напрямком головного удару вони спробують визначитися, дивлячись, як буде розвиватися його успіх. У них є варіант Криворізького напрямку і варіант Миколаївського напрямку

Нагадаємо, ми писали:

 

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button