Общество

Скандальний нардеп Гайду "наїхав" на чиновника, який хотів безкоштовно поїсти в кафе

Нещодавно самого Гайду звинуватили у цькуванні одеського кафе, співробітники якого під час епідемії відмовилися обслуговувати супутницю нардепа без COVID-сертифікату

Цей материал також доступний

У Комітеті з питань аграрної та земельної політики Верховної Ради відреагували на інцидент, що стався минулого тижня з начальником управління Держпродспоживслужби в Миколаївській області Денисом Мельниковим (вимагав, аби його з колегами безкоштовно погодували у неробочий час в одному з кафе).

«Таким на державній службі не місце!», — повідомив у Facebook голова Комітету, народний депутат, обраний у ВР від Інгульського та Корабельного районів м. Миколаєва, Олександр Гайду, з яким не так давно сталалася пригода, яка чимось (а саме намаганням обійти законний порядок та зловживанням своєю владою) нагадує ситуацію з Мельниковим.

Нагадаємо, ми писали: «Николаевского нардепа обвинили в травле кофейни, куда не пропустили его спутницу без COVID-cертификата». Так, під час ковідної епідемії самого Гайду звинуватили у цькуванні одеського кафе, співробітники якого відмовилися обслуговувати його супутницю без належного документу. «Після відмови відвідувач пояснив нам, що він є народним депутатом, і його з супутницею, яка не мала сертифікату, просто зобов’язані обслужити. Бо він сам влада, сам приймав закон і знає, кому що можна, а кому не можна», — повідомили співробітники кафе «Штрудель». А невдовзі після того, що сталося, в заклад почали приходити перевірки з різних інстанцій. Це пов’язують із тим, що нардеп написав низку депутатських звернень до всіляких відомств з вимогою провести перевірки вказаного кафе. (Нардеп от Корабельного района отказался комментировать «наезд» на одесскую кофейню).

«Таким на державній службі не місце!

У Миколаєві, який щодня обстрілюють рашисти, де місцевий бізнес ледве виживає, керівник обласного управління ДПСС вимагав, аби його з колегами безкоштовно погодували у неробочий час в одному з кафе. Це ж ким треба бути, аби дозволити собі таке зараз?! Підняли це питання на засіданні комітету.

Виявилося, що керівництво ДПСС про цей випадок не знає, попри розголос у ЗМІ. А тому жодних дисциплінарних рішень не ухвалювало. Будемо реагувати ми. Визнали роботу очільника ДПСС на Миколаївщині незадовільною. Сподіваємося, на справедливу реакцію його керівництва.

Ну і замість висновку: Миколаїв змінився, Україна — інша. Наші люди гинуть за краще майбутнє, в якому держслужбовці теж будуть іншими. Такими, що чесно служитимуть країні та її громадянам», — написав Гайду щодо Мельникова.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button