Происшествия

Обстріл Миколаєва і області 06.06: загиблі і 19 поранених, пошкоджені школа, будинки, авто...

Постраждало і одне з приватних підприємств. ВІДЕО

Цей материал також доступний

Минулої доби (6 червня 2022 року) війська рф наносили удари по Миколаєву і селищу Березнегувате. Є загиблі та постраждалі, — повідомляють в поліції.

Про наслідки вчорашніх обстрілів житлового кварталу Миколаєва повідомив сьогодні мер міста Олександр Сєнкевич:

Пошкоджено 9 приватних будинків (переважно вікна, дах та фасад). На одній із вулиць обірвана лінія електромереж. Працівники Миколаївобленерго продовжують сьогодні ремонтні роботи. Пошкоджена будівля однієї з міських шкіл (там вибило вікна та пошкодило майно — наразі фахівці підраховують збитки). Постраждало одне з приватних підприємств із виробництва металопластикових вікон.

На жаль, не обійшлось без жертв: одна людина загинула на місці обстрілу (“Все. Нет его. Ракета прилетела”: в Николаеве от обстрела рашистами погиб водитель “Форда”), ще одна людина дістала поранення.

Загалом за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 19 людей, — написала в «Телеграм»-каналі голова облради Ганна Замазєєва. За її словами, дітей серед постраждалих немає. Усі постраждалі доставлені у наші медичні заклади і отримують необхідну допомогу.

Станом на ранок 7 червня правоохоронці зафіксували 14 пошкоджених житлових будинків, автомобілі, навчальний заклад та інші споруди, що постраждали внаслідок обстрілів на Миколаївщині за добу. За кожним фактом розпочаті кримінальні провадження, розслідування яких триває.

разрушения на Николаевщине в резщультате обстрелов рашистами

Загалом, станом на сьогоднішній ранок, в миколаївських лікарнях знаходяться 274 громадянина, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 152 постраждалих отримали допомогу амбулаторно.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button