Общество

Яка буде ціна за технічну воду в крані, розповів мер Миколаєва

Сєнкевич рекомендує до 9 травня заплатити за раніше використану воду

Цей материал також доступний

Після того, як мер міста Миколаєва під час свого прямого ефіру 5 травня повідомив, що днями з’явиться вода в кранах миколаївців, але пити її не можна, хтось із мешканців спитав Олександра Сенвевича: «Яка буде ціна за воду?». 

Міський голова на це відповів:

«Ви знаєте, це питання ми зараз обговорюємо, тому що, ну, буквально, якщо ми кажемо, то вода, яку ми будемо подавати, не буде питною, а питною вона стане пізніше, коли повністю замінять і буде очищатися до рівня питної води. Тобто важливо до цього часу, просто буде інформація, що ви не будете платити за цю воду.

Дуже важливо! Цікава інформація. Дивіться, люди, така підказка: у вас у кожного є «счьотчики». Рекомендую вам до понеділка (9 травня — прим. ред.) в онлайні чи там по інтернету заплатити за воду, за ту, якою ви користалися три тижні тому, щоб зафіксувати свої показання своїх лічильників по воду, за яку ви користувалися і пили до початку оцієї всієї історії.

Тоді, коли ми приймемо рішення, як ми будемо компенсувати водоканалу всю цю історію з водою, ви зможете зрозуміти, що ви заплатили за питну воду, а далі вся ця інша вода була не питною до того моменту, поки питна знову не з’явиться. Тож, будь ласка, зафіксуйте і краще всього цю інформацію передайте своїм близьким», — звернувся до миколаївців Олександр Сєнкевич.

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button