Общество

"Щодня роздаємо по 4 - 5 тон", - Сєнкевич розповів, куди дівається гуманітарна допомога

"Загалом за весь чей час ми роздали понад 12 тисяч пайків", - повідомив мер

Цей материал також доступний

В своєму вечірньому прямому ефірі 6 квітня міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич у відповідь на питання, куди дівається гуманітарна допомога, розповів:

» Я дякую тим, хто допомагає нашому місту. Сьогодні я опублікував фото гуманітарної допомоги з Латвії, ми отримали продукти, засоби гігієни та медикаменти… Ви в коментарях питаєте, куди дівається допомога? Сьогодні трішки вам про це розкажу: частину допомоги ми зберігаємо як запас на випадок, якщо російські війська відріжуть місто від шляхів доставок продуктів, чи розбомблять їх, чи ще якимось чином. Решту  роздаємо.

Загалом, за весь чей час ми роздали понад 12 тисяч пайків, щодня наші служби роздають по 4 — 5 тон допомоги. Вчора, наприклад, роздали 7 тон. Кому роздаємо: одиноким пенсіонерам, особам з інвалідністю, малозабезпеченим сім’ям та багатодітним родинам. Таких людей  у нас 136,5 тисяч.

Щоб отримати допомогу, треба залишити заявку в департаменті соціального захисту, або в районних адміністраціях», — повідомив мер Сєнкевич. 

Нагадаємо, ми писали: Перечень пунктов, где в Николаеве можно получить гуманитарную помощь

Читайте також: «Де гуманітарна допомога?», — обурені мешканці Корабельного району Миколаєва

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. За месяц, в Октябрьском сколько скуплялся не разу ни где не видел раздачу гуманитрки, хоть того же молока, позорники нибось тикают ее куда-то

  2. Мэр, ты адекватный? Всю гуманитарную помощ необходимо раздать 100% а и не думать что спрятать, люди сами себе что необходимо съедят, а что не съедят запс оставят. Ведёш себя как баландёр, позорник!

  3. У вас можно получить гуманитарную помощью. Я одинокая мать.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button