ОбществоТема дня

"Де гуманітарна допомога?", - обурені мешканці Корабельного району Миколаєва

"Усі міські та районні номери гуманітарної служби просто не беруть трубку"

Цей материал також доступний

Мешканці Корабельного району м. Миколаєва обурені на місцеву владу за «ігнорування проблем» простих людей, за ненадходження до них вчасної гуманітарної допомоги. Про це, зокрема, 2 квітня написла в соцмережі волонтерка Аня Бутенко, звертаючись до керівників міста і області:

«…Лише за сьогодні маю 8 звернень від громадян міста, які вже тиждень не можуть дозвонитися до гуманітарної допомоги. Всі пакунки передаємо власним назбираним коштом. Маю величезний список ліків для Прибугського, Галичини, Лиманів, Лупарево і Балабанівки. Там зруйновані будинки! Хто може надати ліки? Люди без кінцівок, в розтрощених вщент домівках потребують допомоги! Де нам брати ліки? Де нам взяти гроші? Де гуманітарна допомога?..

Про Корабельний район: досі пусті прилавки аптек. Усі міські та районні номери гуманітарної служби просто не беруть трубку, особисто перевірила, із середи по п’ятницю. Де дівається вся допомога?..»

В коментарях хтось з місцевих мешканців радить не нити і згадати, наприклад, про маріупольців, яким зараз набагато гірше, а хтось підтримує думку про те, що миколаївська влада працює у віддаленому Корабельному районі «по остаточному принципу»:

«В центре города Да, гуманитарку раздают каждый день. И раздают всем, начиная от молодых и до пенсионеров. А у нас надо записаться пенсионерам и ждать звонка…», — жаліється Валентина К.

«В центре городе жизнь бурлит, в магазинах всё есть, «АТБ» привезли гречку по 50 грн. Почему в Октябрьском нет?? В городских аптеках лекарство есть, в Октябрьском лекарств нет… Неужели мы не относимся к городу Николаеву, или вас только центр волнует?», — написала місцева мешканка Оксана.

«Корабельный район называют опасной зоной. Сюда и доставку делать не хотят, и такси даже за двойной тариф из города людей везти не хочет. Николаев якобы «прикрывает» Одессу, а Корабельный район — наш город?», — додала Олександра М.

Більше всього мешканці Корабельного критикують адміністрацію району (якою керує Олександр Цуканов):

«А почему молчит администрация Корабельного района? Такое ощушение, что они повымирали? Они хоть работают? Я думаю, они должны в первую очередь заниматься районом», — зазначила Світлана А.

«Хто в нас займається районом — наша адміністрація? Та ну, люди приходять по допомогу, що немає будинків, а їм кажуть «виїжджати в сусідню область і там як переселенець шукати допомоги!». Я досі не розумію, чому наш шановний мер Олександр Сєнкевич не вплине ніяк на Корабельну адміністрацію, в якої просто совість десь пропала?!», — відповіла їй Надія К.

При цьому зазначимо, що в магазинах Корабельного району наразі є багато продуктів:

Але ж не всі можуть собі дозволити купити все необхідне. Особливо це стосується соціально незахищених категорій громадян…

Нагадаємо, ми писали:

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. а статист Цуканов, все молчит а шо он скажет, мы говорит статисты, нам все до фени

  2. Ага пунк богоявленскій 301 мені відмовили бо мені31рік и с села 30км від Миколаєва і я не інвалід,була би робота я би і не думала за допомогу і я така не одна нас дуже багато переселенців які самі приїхали і не де не зазначені як біжаньці,так як нас не записують і не чують нас більше 25родин с дітьми які зараз проживаємо богоявленскій 340/1 гуртожиток біля АТБ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button