Общество

Депутати ділять бюджет міста: біля 2 млн – за оренду «Водолія» і на ремонт басейну «Зоря»

Міська рада перерозподілила майже 400 млн грн.

Цей материал також доступний

Як повідомлялося раніше, 19 серпня 2021 року відбулась сесія Миколаївської міської ради, під час якої депутати перерозподілили майже 400 млн грн. Відповідне рішення підтримали 29 народних обранців. Зазначені кошти спрямують, зокрема, на ремонт миколаївських доріг та розвиток житлово-комунального господарства; на забезпечення житлом переселенців та інше.

Біля 2 млн грн. виділено також на оплату за оренду басейну «Водолій» і ремонт плавального басейну спорткомплексу «Зоря», — повідомляють на сайті міськради.

Нагадаємо: 26 грудня 1999 р. прес-конференцію в мерії Миколаєва дав президент «Сибірського алюмінію» Олег Дерипаска. Він розповідав про привабливі перспективи того, що станеться, якщо його структура заволодіє контрольним пакетом акцій МГЗ: на заводі не буде скорочено жодного робочого місця; завод і далі буде мати свою житлову та соціальну сферу… Але обіцянки так і залишилися обіцянками. До соціальної сфери належав і побудований заводом для миколаївців СКПБ «Водолій». Однак тепер він належить російським «приватникам». Лише спортивну школу, що базується в залі для стрибків, фінансує наше місто з кишені миколаївських платників податків.

Раніше повідомлялося: Весной 2021 г. комиссия горсовета поддержала выделение 3 млн грн для бассейна «Водолей», принадлежащего россиянам

Читайте також:
История: после сдачи «Водолея» Мешин уговорил перенести Балабановское кладбище, освободив место для ледового дворца;

20 млн грн выделили депутаты 19.08.2021 года на «противопожарку» в 18-ти школах. Достанется и 4-ём в Корабельном районе

Читайте новини першими

Связанные статьи

2 комментариев

  1. Давно бы уже "приватизировали" у Российских собственников, скорее всего никто не хочет забирать "Водолей" на свой баланс.

  2. Ни Дерипаска. ни российские "приватники" давно никакого отношения к "Водолею" не имеют. Попытка "Корабелов Инфо" разжечь политический ажиотаж вокруг предприятия, - мешает вести бизнес. Есть доказательства- публикуйте, нет- ждем опровержения и извинения!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button