ОбществоПроисшествияТема дня

Не там кинув сміття: мешканці Корабельного району примусили порушника до "виправних робіт".

Активісти затримали чоловіка, що вивозив сміття в поле, а поліція порадила їм "домовитися"

Цей материал також доступний

Неодноразово миколаєвці повідомляли про «засранців», що засмічують, зокрема, і Корабельний район; писали про заборону вивозу сміття на несанкційовані звалища. Але дуже багато хто так і не має здорового глузду з приводу цього питання.

«Дехто вважає, що якщо біля своєї садиби прибрав, то відвезти в поле і викинути — це норма. Весь Корабельний район в цих звалищах, починаючи від Балабанівського лісу і закінчуючи Широкою балкою. Здається, що цьому беззаконню не буде ні кінця, ні краю. Вкотре місцеві мешканці зупиняють таких «дбайливих господарів», викликають поліцію, та, на жаль, результати плачевні…» — написала до редакції «Корабелів.Інфо» одна з активних миколаївчанок — Ніна Л.

Але на цьому тижні, а саме 10 травня, близько 18:00 активісти зупинили громадянина (на автомобілі з держномером 705-30 НІ), що вивозив сміття в поле, і змусили його працювати на громадських роботах з благоустрою території.

«Доганяли його в полі між Кульбакіно і Об’їздною дорогою, зупинили на вул. Приозерній, визвали поліцію. Але вони не склали протокол. Порушник дуже просив, що більш так робити не буде, і йому порекомендували домовлятися з громадою. От ми і прийняли кардинальне рішення: винуватець збирав сміття біля дитячого майданчика і косив очерет біля озера. Такі от виправні роботи», — повідомила небайдужа жінка.

«Нам набридло пояснювати, що так не можна робити, досить возити сміття в поле!!! Нагадуємо, є відповідні служби, які вивозять сміття! Думайте про майбутнє, не живіть одним днем, залишіть планету чистою своїм нащадкам!», — звертається Ніна до інших місцян.

«На жаль, нема чіткого алгоритму дій поліції, адміністрації та громади. Ми (громада) ловимо порушників, а результату нема. Тричі викликали поліцію, складали протоколи (в березні, квітні та травні). Ні відповіді нам як заявникам нема, ні на адмінкомісію матеріали не надавалися.

Але ми не зупиняємось, ідемо далі. Завтра (14 травня) на ім’я Цуканова (голови адміністрації Корабельного району) напишу заяву, щоб вони зробили запит в патрульну поліцію, з вказанням дат виклику по їх результатам», — додала вона.

Читайте також:

Читайте новини першими

Связанные статьи

3 комментариев

  1. Молодцы!!! Надо наказывать соответственно, что б в дальнейшем небыло даже в мыслях засырать природу!

  2. Вроде и правильно сделано , но кто такие активисты и любые другие граждане , чтоб заставлять получается насильно этого нарушителя что либо вообще делать ???????? Для чего эти идиоты полицейские ?????? Договаривайтесь с громадой , с каких еще делов то ?????? А что делает закон страны ????? Что за страна и импотентная полиция

  3. Что за бред ?
    Так давайте будем договариваться и все .
    Составляйте протокол,пускай платит штраф. Хотя,если попадет овце судье корабельной то будет невиновен)))
    Судья Головина только так и делает.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button