ОбществоТема дня

"Через карантинні обмеження": 9 травня автобуси в Корабельному районі не доїжджатимуть до кінцевої зупинки

До кладовища транспорт не курсуватиме

Цей материал також доступний

Керівництво комунального підприємства «Миколаївпастранс» на сторінці КП у соціальній мережі «Фейсбук» опублікувало оголошення про те, що 9 травня 2021 року автобуси маршруту №91 (Центральний стадіон — кладовище за Балабанівкою, «очисні споруди») не будуть доїжджати до своєї кінцевої зупинки, хоча саме з неї багато мешканців потрапляють і до своїх домівок. Пояснили таке рішення «карантинними обмеженнями», сподіваючись, мабуть, що це призведе до меншої кількості відвідувань могил миколаївцями, які хочуть віддати дань пам’яті своїм померлим близьким та родичам:

«Шановні пасажири! Важлива інформація!
В неділю, 9 травня, через карантинні обмеження, кінцевою зупинкою автобусів №91 в Корабельному районі буде зупинка Ушакова. !! До кладовища транспорт не курсуватиме !!
Зараз Миколаїв в «жовтій» зоні епідемічної небезпеки, нехтування протиепідемічними правилами може стрімко змінити ситуацію і знову «зачинити» місто на карантин.
Просимо вибачення за тимчасові незручності.
Бережіть себе та своїх рідних!», — сказано в повідомленні.

При цьому маршрути, які проходять повз інші міські кладовища, ніяк не обмежуються. Тобто, «не пощастило», в основному, мешканцям Корабельного району. В той же час, таке обмеження, мабуть, не може стосуватися «маршруток», бо вони працюють на приватних підприємствах-перевізниках. Але хто зна, куди сягає «ручне керівництво» у Миколаєві…

Нагадаємо, ми писали:
«Город ненадолго вышел из «красной» зоны», — мэр Николаева опасается праздников

Читайте новини першими

Связанные статьи

7 комментариев

  1. Идиотизм, чем это "ограничение" поможет от вируса? Лишний гемор людям корабельного, с ушакова до кладбища топать..

  2. Тю. Есть такси и личный транспорт, можно нанять автобусы в конце концов и на кладбищах все равно будет уйма народу. Чего вы этим хотите добиться?

      1. Заметьте каждый праздник какая то Жопа это просто здевательство с людей. И НАПОМИНАНИЕ О ТОМ ЧТО ОНИ ПРОДОЛЖАТЬСЯ

  3. Заметьте каждый праздник какая то Жопа это просто здевательство с людей. И НАПОМИНАНИЕ О ТОМ ЧТО ОНИ ПРОДОЛЖАТЬСЯ

  4. Что вы хотели этим сказакать?! Есть такси, есть личный транспорт, в конце концов автобусы можно нанять и толпами приехать на кладбище!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button