СпортТема дня

"Ольвія" стає пререможцем зимової першості міста Миколаєва з футболу (Відео)

Портовики впевнено виходять на перше місце

Цей материал також доступний

20 березня на футбольному полі СК «Зоря» в рамках зимової першості міста Миколаєва 2020-2021 року зустрілись команди «Ольвія» (представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване в Корабельному районі) та «Марка Малицького».

Саме ця зустріч поставила остаточну крапку в гонитві за перемогою в першій лізі — портовики впевнено виходять тут на перше місце. І хоча «Ольвії» залишається ще одна зустріч у 13-му турнірному колі (з командою «Nexteum»), однак її результат вже не вплине на остаточну картину з визначенням чемпіона.

Арбітрами матчу 20 березня працювали Артем Артеменко, Сергій Пашинський, Анатолій Щірскій, спостерігачем арбітражу — Павло Вінарскій.

В першому таймі «Ольвія» не на жарт розпочала боротьбу, міцно тримаючи ініціативу: велика швидкість, чіткі передачі та дуже хвилюючі моменти збивали опонента з пантелику. Однак відкриттю рахунку саме командою противника послугував випадок: після порушення з боку портовиків, «Марка Малицького» забиває з пенальті.

Але «Ольвія» не забарилась із відповіддю, також забивши після порушення з боку «Марки Малицького» — вже не вперше в рамках турніру відзначився чудовими пенальті Віталій Лісачов.

Далі стивідорці увійшли в кураж та змогли забити за тайм ще два очки (відзначились Євген Помельничний та Антон Колихалов).

У другому таймі команди грали майже нарівні (вони «кочували» з однієї частини поля в іншу), однак лише «Ольвії» вдалося забити ще одного гола (влучив у ворота противників Андрій Кочнєв).

Остаточний рахунок зустрічі — 4:1 на користь «Ольвії».

Більше фото з цієї гри можна побачити ЗА ПОСИЛАННЯМ:

Зараз футбольна команда «Ольвія» посідає перше місце у загальному заліку турнірної таблиці першої ліги, набравши на даний момент 31 очко.

Ярослава Шевчук

Нагадаємо: “Ольвія” стала переможцем в першій лізі літнього чемпіонату міста з футболу-2020 (відео);

7 лютого 2021 року «Ольвія» із сухим рахунком розгромила «Марку Малицького» (відео)

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button