Спорт

Яскрава перемога: "Ольвія" із сухим рахунком розгромила "Марку Малицького" (відео)

Матч відбувся 07.02.2021 в рамках зимової першості міста Миколаєва з футболу

Цей материал також доступний

7 лютого на футбольному полі «Зоря» в рамках зимової першості міста Миколаєва з футболу зустрілись команди першої ліги «Ольвія» та «Марка Малицького» (обидві команди представляють місцеві підприємства з однойменними назвами). Арбітрами матчу були Роман Афонін, Олександр Мерцалов, Юрій Пономарьов, спостерігачем арбітражу — Ігор Клигін.

З самого початку гри «Ольвія» взяла ініціативу, як то кажуть, «у свої ноги», однак одразу відкрити рахунок портовикам не вдавалося. Це сталося після великої кількості атак, під час пенальті.

А через деякий час «ольвійці» забили і другий гол, зробивши результатом першого тайму рахунок 2:0 на свою користь.

Після перерви “Ольвія” продовжила свій наступ на “Марку Малицького”. За другий тайм портовики проявили себе на повну, забивши ще 5 голів. Тож, правильно підібрана тактика і висока активність гравців, майже безпомилкові передачі та неймовірна жага бути кращими принесли у скарбничку стивідорців нову яскраву перемогу: «Ольвія» розгромила «Марку Малицького» з рахунком 7:0 і тим самим закріпила своє перше місце у турнірній таблиці.

Голи цього матчу забили гравці «Ольвії»: Віталій Саплєв (2), Олександр Мицик (2), Андрій Кочнєв, Руслан Єдалов, Віктор Ходоровський.

Хочеться зазначити, що гравці «Марки Малицького» також боролися до останнього, їм навіть вдавалось робити небезпечні моменти біля воріт «Ольвії», однак її гарно підготовлений голкіпер неперевершено впорався з покладеними на нього обов’язками. Так, «Ольвія» підсилилась новим сильним гравцем — цього дня вперше за портовиків зіграв чемпіон Європи з футболу серед дефлімпійців Борис Кусковальський (воротар), який раніше грав за команду «Мілан».

Фото-репортаж матчу можна побачити ЗА ПОСИЛАННЯМ:

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button