Спорт

У Миколаєві нагородили переможців літнього чемпіонату міста з футболу (відео)

“Ольвія” вже не перший раз стає чемпіоном в першій лізі

Цей материал також доступний

На території спорткомплексу «Зоря» відбулось нагородження переможців і призерів чемпіонату міста по футболу 2020 року. У церемонії взяли участь представники місцевої влади, начальник міського управління у справах фізичної культури та спорту Олег Машкін, голова міської федерації футболу Ігор Пономаренко, директор Центрального міського стадіону Володимир Коссе, керівник СК «Зоря» Віталій Волков і відомий футболіст та тренер, чотириразовий бронзовий призер чемпіонатів України Володимир Пономаренко.

Нагадаємо:
«Ольвия» — чемпион! Портовики победили в первенстве Николаева по футболу (видео)

Перед тим, як розпочати вручення нагород, привітав усіх присутніх голова міської федерації футболу, який зазначив, що вперше чемпіонат проходив так пізно (з 15 червня) та був скорочений за тривалістю проведення, що пов’язано з пандемією короновірусної хвороби. Однак, незважаючи на це, федерація змогла провести 160 матчів, у яких брали участь 25 команд з трьох ліг (вищої, першої та другої).

Зазначимо, що перше місце в першій лізі здобула команда «Ольвія», що складається, в основному, із співробітників державного підприємства «Стивідорна компанія «Ольвія», розташованого в Корабельному районі. Незважаючи на досить буремний шлях, команда впевнено йшла до перемоги та здобула омріяне «золото».

“Ольвія” вже не перший раз стає чемпіоном в даній лізі. Як зазначив Ігор Пономаренко, «Ольвія» — це команда, що дотримується спортивного принципу та яка, незважаючи ні на що, рухається вперед.

Друге місце у першій лізі посіла команда «Варварівка-2», третє місце «Лія».

Що стосується інших ліг, призові місця розподілились таким чином:

Вища ліга: І місце —  «OREXIM», ІІ місце – «Вороновка», ІІІ місце – «Васт Каскад».

Друга ліга: І місце – «Варус», ІІ місце – «Марка Маліцького», ІІІ місце – «ЮШК».

Також були відзначені кращі гравці за номінаціями у кожній лізі.

Команда «Ольвія» стала найкращою у трьох номінаціях, в яких отримала нагороди:

— кращий півзахисник – Євген Попов,
— кращий бомбардир – Антон Колихалов,
— кращий гравець – Віктор Ходоровський.

Відзначились у першій лізі в номінаціях і інші команди:  кращий воротар — Сенченко Марк («ЛІЯ»), кращий захисник — Точанскій Михайло («Варварівка-2»), кращий нападник — Фурзенко Денис («Варварівка-2»).

Більше фото можна побачити за посиланням:

Як стало відомо кореспонденту «Корабелів.Інфо», команда «Ольвія» планує продовжити боротьбу у зимній першості.

Згідно календаря федерації футбола, проведення зимової першості планується розпочати з 31 жовтня. Однак є деякі нюанси, головний з яких пов’язаний з поглибленням карантину (який може завадити розпочати турнір).

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button