Общество

"Звідти тече смердюча жижа на дорогу": мешканці Корабельного району потерпають від сусідства з мусорними баками супермаркету

Миколаївці з Корабельного району звертають увагу на антисанітарні умови, в які поставили мешканців гуртожитку, біля якого розташовані сміттєві баки найближчого супермаркету.

Про це до редакції «Корабелів.Інфо» написала Людмила, одна з багатьох мешканців будинку:

«Питання полягає в тому, що біля нашого гуртожитку по пр. Богоявленському, 340/1 діє супермаркет «АТБ», який має неподалік дому сміттєві баки. Зараз дуже жарко; те, що викидається в баки, швидко псується, звідти тече смердюча жижа на дорогу, майже до проспекту, це все роз’їжджають машини, і нічого не дезинфікується.

Ми, жителі, в спеку потерпаємо від такого смороду, адже з дітьми не посидиш на лавочці, та і діти приносять в дім цю інфекцію. Дякувати Богу, сьогодні дощ, змиє сморід, але питання не є закритим. Буду рада, якщо на цю проблему звернуть увагу…»

Зазначимо, що ця проблема — не нова. Мешканці і в минулі роки скаржилися на смердючі потоки від сміттєвих баків зазначеного супермаркету, але все повторюється знов…

Нагадаємо, ми писали:
«АТБ» та іншим об’єктам торгівлі у Корабельному районі видано приписи як порушникам Правил благоустрою;

«Сотни метров пропитаны вонючей жижей», — житель Корабельного призвал чиновников обеспечить санитарное состояние дорог;

«Влада в нас — терпіли?» — миколаєвець щодо безладу в центрі Корабельного району;

На санитарную уборку Корабельного района в 2019 году потратят 1,6 млн грн

Читайте новини першими

Связанные статьи

13 комментариев

  1. Ти дивись яка цяця, АТБ тебе годує, а маленькі незручності треба терпіти, прищепку на нос чіпляй. Кожен патріот повинен розуміти що всяке скиглення це допомога Кремлю.

    1. Если кто то хочет знать что такое упоротый дебил, пожалуйста прочтите Ляшко, классика жанра.

        1. ЛяШко дурик ты эдакий, ты живой? По телевизору говорят что тебя Мосейчук тростью побил. Желаю тебе згнить где-то между атб и этим вонючей лужей у мусорных баков. Тварь ты слабоумная

        2. Козюли ватаники то чего про вас писатят тут ето правда, не надо сопротивлица

        3. Ляшко, хуйло хохляцкое, вали в ато, говноед еуропейское

    2. Так і терпи це неподобство , жалюгідний ти шматок людини. Нормальні люди хочуть жити нормально , а не там де смердить, де нечистоти . Я к ви зі своїм кремлем задрали вже . У подібних тобі воші заведуться, а ти все будеш кремль клясти , замість того щоб помитись ))))

    3. говори за себя! ты патриот, а мы нет! пошел ты нах, ты родился в навозе вот и нюхай эту срань, а всех не надо заставлять это нюхать и быть кастрюльниками тупыми !

  2. Там палатка ещё есть на которой сидит пьет пиво низший класс, и нюхает эту вонь.

  3. я в курсе там 90% за зеленского. жалуйтесь просите на колени ставайте. снесите сами чтоли. там у них задний двор есть. туда и отправте

  4. Вот нахрена вступать в дискуссию с бляшко? Ну живет он в свинарнике, привык. На таких как он называют - комнатный фраер. Сколько можно? Статья об одном, а он рыло грязное тычит и все заванивает - вы ведетесь!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button