Спорт

Видовищна та емоційна, а місцями навіть скандальна, гра: "Ольвія" виборола ще дві перемоги під час чемпіонату Миколаєва

Вже четвертий матч поспіль футбольна команда «Ольвія», що представляє державне підприємство «Стивідорна компанія «Ольвія», розташоване на території Корабельного району, демонструє яскраву та впевнену гру, перемагаючи супротивників у рамках чергового чемпіонату міста Миколаєва в першій лізі.

До уваги наших читачів — ігри, що пройшли 23 та 29 квітня.

На минулому тижні «Ольвія» зустрілась з командою «Нечаяне». Матч на футбольному полі “Піонер” виявився цікавим, непередбачуваним, емоційним та іноді навіть скандальним.

Арбітрами матчу працювали Коломієць, Артеменко, Щирський, спостерігачем арбітражу — Пономаренко.

В першому таймі команди по черзі обмінювались атаками, однак відкрив рахунок (на 31-й хвилині) саме гравець (під номером 9) «Ольвії» Антон Колихалов.

Другий тайм розпочався дуже жваво з боку портовиків: хлопці демонстрували противнику чіткі передачі та задавали темп гри, за яким футболісти з «Нечаяне» просто не встигали, тому робили фоли, щоб хоч якось спинити «ольвійців» біля своїх воріт.

Незважаючи на намагання команди «Нечаяне» зупинити атаки, «Ольвія» забила їм другий м’яч (на 58-й хвилині знов відзначився Антон Колихалов). Після двох пропущених, “нечаявці” згуртувались та все ж таки змогли забити один раз, однак після цього «Ольвія» відправила до їхніх воріт ще 2 голи: Євген Помельничий (на 79-й хвилині) та Віктор Ходоровський (на 82-й хвилині з пенальті).

Попередження впродовж гри отримали: гравці команди «Нечаяне» Пітаренко (38), Урсу (38), Авхімовіч (72) та «ольвійці» Іосіпов (54), Стангріт (62). Вилучення: Негода («Нечаяне», 68).

Остаточний результат зустрічі — 4:1 на користь «Ольвії».

29 квітня на футбольному полі спорткомплексу «Зоря» команда «Ольвія» зійшлася у жорсткій та скандальній боротьбі за перемогу з командою ПП «Семенов».

Арбітрами матчу працювали Ізбаш, Трофімчук, Артеменко, спостерігачем арбітражу — Пономаренко.

Гра з самого початку видалась складною для портовиків: на першій хвилині «семеновці» з пенальті відкрили рахунок. Однак гравці «Ольвії», недивлячись ні на що, не здавалися і вже через деякий час вирівняли рахунок, який залишився нічийним до кінця першого тайму.

Друга половина гри була дуже яскравою. Стивідорці весь час намагалися вирватись вперед, однак значна частина спроб не реалізувалася у голи. Але все ж таки «Ольвія» знайшла вдалий момент та забила у ворота команди ПП «Семенов», та ще й змогла зберегти рахунок на свою користь, незважаючи на свою меншість за кількістю гравців. Відзначився у цьому поєдинку, забивши обидва голи у ворота суперника, Євген Помельничий (один з нових гравців, що поповнили ряди «Ольвії»).

Треба зазначити, що, окрім яскравої гри, протягом всього матчу відбувались словесні перепалки (які переростали в нецензурну лайку): то між гравцями, то з боку вболівальників та тренера ПП «Семенов» до суддівства… У зв’язку з цим матч зупиняли, а деяких «прихильників»-скандалістів арбітр просив вийти за межі футбольного поля, пояснюючи, що, поки вони не підуть, гра не буде продовжена. Були також під час матчу і фоли, і жовті картки, і травмування, однак, отримавши першу медичну допомогу, гравці повертались на поле бою.

2:1 на користь «Ольвії» — такий результат цієї зустрічі.

Ярослава Шевчук

Нагадаємо, ми писали: «Пришлось попотеть»: футболісти «Ольвії» перемогли команду «ЮШК»;

У Миколаєві триває черговий чемпіонат міста з футболу. «Ольвія»: друга перемога на старті

крипто казино

Читайте новини першими

Связанные статьи

Back to top button