ОбществоСпорт

У Миколаєві триває черговий чемпіонат міста з футболу. «Ольвія»: друга перемога на старті

Наприкінці минулого тижня на футбольному полі СК «Зоря» в рамках чергового чемпіонату міста Миколаєва в першій лізі відбулась запальна спортивна зустріч команд «Ольвія» та «Автогранд Миколаїв».

Нещодавно, на початку місяця, ці команди зустрічались у боротьбі за «Кубок Надії», коли «Ольвія» пермогла з рахунком 2:0, тому для «автограндівців» нова зустріч з портовиками могла би стати можливістю для реваншу…

Із зухвалою рішучістю рухаючись до перемоги,
«Ольвія» завоювала «Кубок Надії» (ВІДЕО)

Цього разу, 19 квітня, арбітрами матчу виступили Зевакін, Щірскій, Філон; спостерігачем арбітражу — І. Клигін.

Протягом всього матчу перевага була на боці «Ольвії»: портовики створювали більше гольових моментів, ніж суперник. Однак «Автогранд» дуже намагався все ж таки відібрати ініціативу.

У першому таймі «Ольвія» продемонструвала гарну гру, використовуючи всі свої ресурси. Відкрив рахунок на 20-ій хвилині Ігор Кузмічев.

Загалом його команда забила в першому таймі у ворота супротивника 3 голи (Антон Колихалов відзначився на 28-ій і 30-ій хвилинах).

Другий тайм видався досить складним для «Ольвії»: у цій частині гри про лідуючі позиції команди важко було казати. Гравці «Автогранду» тепер ні на хвилину не давали спуску портовикам та продемонстрували, що вони гідні суперники, забивши до воріт «Ольвії» три голи.

У свою чергу, «Ольвія» робила атаку за атакою, однак м’яч проходив повз ворота «Автогранду»… І все ж таки ще один гол (штрафний) їм забив Віктор Ходоровський (на 71-ій хвилині матчу).

Остаточний рахунок гри — 4:3 на користь «Ольвії».

Ярослава Шевчук

Читайте новини першими

Связанные статьи

Один комментарий

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Back to top button